NieuwsFlits Bertine Ketelaar
Nieuwe Site -> 20% Korting! | Nieuwe schilderijen | Kunstkaarten

View this email in your browser

BertineKetelaar

'Schilderijen met Meerwaarde'

NieuwsFlits

Bertine Ketelaar

Dag <<Voornaam>>,

Goed nieuws! Mijn nieuwe website is klaar en op 1 juni live gegaan.Ter gelegenheid daarvan heb ik een leuke kortingsactie! Van de beschikbare schilderijen kun je nu de prijs, meer informatie en detailfoto's zien. Nieuw in de collectie zijn de Kunstkaarten en Gedichten. Daarnaast een Shop waar je de Kunstkaarten via de site kunt aanschaffen. Op de site meld ik nu ook de laatste nieuwtjes zodat je goed en snel op de hoogte bent van nieuw werk, exposities en andere zaken. Via mijn facebookpagina kun je mij volgen (ook even liken) en ook via twitter. Met recht wil ik mijn man Geert-Jan bedanken voor het maken van de website. Zijn tijd, liefde en talent heeft hij erin gelegd en dat is terug te zien in -naar mijn mening- het prachtige resultaat! Heb je nog tips voor de site, laat het me weten.

Voor degenen die nog op vakantie gaan: veel plezier en geniet ervan!

En, wil je onder het genot van een kopje koffie schilderijen bij mij thuis bezichtigen, neem dan even contact met mij op.

Warme groet,
Bertine Ketelaar
06 42 20 03 14
20% Korting op alle beschikbare schilderijen!
Ik heb de prijzen van de schilderijen nu ook op de site staan en tot en met 20 juni aanstaande geef ik een 'Nieuwe website korting' van 20% (10% op opdrachten)! Dat is mooi meegenomen. Een mooie duurzame bestemming van het vakantiegeld en ook nog net voor vaderdag.
Meer informatie
Bijvoorbeeld 'PerkAMENt'
of 'KleurRijk'

Kunstkaarten

Leuk om te geven of te krijgen 

Ik heb kaarten van een goede kwaliteit van vijf van mijn schilderijen laten maken. Op één kaart staat ook het gedicht 'Lief mens'. De kaarten hebben A5 formaat en worden geleverd met envelop. Ze kosten € 2,50 per stuk of een set van vijf kaarten voor een tientje. Je kan ze goed verpakt (+ verzendkosten) laten verzenden of bij mij afhalen (kun je gelijk schilderijen kijken en een kop koffie krijgen). Ze zijn via de site te bestellen.

Meer informatie

Exposities


Recent heb ik een expositie in Amersfoort en Nunspeet afgesloten.
Kijk bij 'nieuws' om te zien hoe het was en lees over lezingen, workshops en wat er nog meer te gebeuren staat.

Zo zal ik op 29 en 30 september -tijdens Kunst in Ootmarsum- te zien zijn in de kerk van de protestantse gemeente aan de Ganzenmarkt 31 in Ootmarsum. Sowieso leuk om de kunstmarkt te bekijken en natuurlijk van harte welkom in de kerk!
 
Meer informatie
Like
Like
Twitter
Twitter
bertineKetelaar.nl
bertineKetelaar.nl
Email
Email
Share
Tweet
Forward
Share
+1
Read Later
Copyright © 2015 bertineKetelaar.nl, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp